МВР - на крак заради мача от турнира на Лигата

...
МВР - на крак заради мача от турнира на Лигата
Коментари Харесай

Обявиха колко фенове на Айнтрахт ще има в София

МВР - на крайник поради мача от шампионата на Лигата на конференциите, който ще се организира през днешния ден. Сблъсъкът на терена сред Левски и Айнтрахт е в 20:00 ч. на националния стадион в София. Няма да се позволяват гости, които имат наложена възбрана за спортни мероприятия. А малолетните ще бъдат пускани единствено с компаньон и против авансово попълнена декларация.

Униформените ще наблюдават и за почитатели във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети като огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове и бутилки.

Иван Георгиев от Столична дирекция на вътрешните работи заяви, че от 8 часа през днешния ден до приключването на футболната среща към Паметника на Съветската войска ще има симпатизанти, които са срещу демонтажа му. " Тази вечер от 18 ч. има още едно събитие по същия мотив. От 16 часа в Градската градина ще има събитие във връзка Деня на независимостта на Украйна. Като съпътстващо събитие от 19 до 20:30 ч. от градинката на Шевченко ще се организира шествие по бул. " Стамболийски " до Градската градина.

В 20 ч. стартира футболният мач Левски - Айнтрахт, за който е основана организация на напредване, полицейско наличие ще има из целия град. Ще се следи за нарушение на публичния ред и хора в нетрезво положение, ще има буфер сред почитателите на Левски и Айнтрахт. Има пристигнали почитатели от Германия, подхванати са дейности за недопускане на нарушаване на публичния ред, чакаме общо 2500 индивида да дойдат ", съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР