МВР МВР публикува снимки и видеозапис от спецоперацията на ГДБОП

...
МВР МВР публикува снимки и видеозапис от спецоперацията на ГДБОП
Коментари Харесай

ГДБОП разби група за нелегален трафик на мигранти на дунавски остров

 Министерство на вътрешните работи МВР разгласява фотоси и видеозапис от спецоперацията на ГДБОП и прокуратурата в региона на Видин, при която трафиканти бяха арестувани на " прием " на остров в река Дунав, откакто по-рано група незаконни мигранти са били открити в миниван.

Подробности по реализацията дадоха ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров и шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов.

Петров изясни, че групата е работила най-общо в три посоки, като единствено едно от тях е трафик на мигранти, трафикирани са и дами за проституция, ревизират се и данни, свързани с палежи. По-рано зам.-главният прокурор Иван Гешев разгласи, че бандата е виновна за опита за палеж на граничния пункт във Видин преди няколко месеца.

" Тя е работила в цялата страна, ревизираме палежи в разнообразни елементи на България след неутрализирането й ", добави прокурорът, представен от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

" Групата е в полезрението ни от началото на годината, когато сътрудниците от Видин разкриха проектът да бъде запалено полицейското ръководство и съумяха да го предотвратят ", посочи гл. комисар Спиридонов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР