МВР излезе с подробности за тежката катастрофа край Криводол вчера,

...
МВР излезе с подробности за тежката катастрофа край Криводол вчера,
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с много ранени край Криводол

МВР излезе с детайлности за тежката злополука край Криводол през вчерашния ден, при която пострадаха петима души.
Както първо BulNews.bg заяви, случаят стана към 16 часа при разклона за село Уровене. „ Фолксваген Пасат “ с търговишка регистрация идвал откъм Монтана. Врачански „ Ситроен Ксара “, който желал да завие наляво, му лишил преимуществото, след което последвал нечовечен удар, при който колите се завъртели на пътя.
В „ Пасат “-а пътували четирима мъже, всичките от Търговище. Зад кормилото бил юноша с букви Г.М., който е с 3 години стаж като водач. С него били още Д.Д. /29 г./, В.П. /29 г./ и И.Й. /41 г./. Наложило се екип на гражданска отбрана да среже автомобила, с цел да ги измъкне отдолу под смазаните ламарини. Тримата по-млади мъже са потърпевши, като водачът е със строшен гален и капачка на левия крайник. Единият от спътниците му е с травма на гръден панер, а другият – с контузия на главата и подбедрицата. Четвъртият пасажер в колата се е отървал с по-леки пострадвания.
В „ Ситроен “-а пък пътувало възрастно семейство. Колата е карана от 74-годишния И.С., а с него била 69-годишната му жена П.С. Те също са ранени при произшествието, като мъжът е също с травма на гръден панер, а брачната половинка му – с фрактура на две ребра.
Всички потърпевши бяха откарани стремително с три коли за спешна помощ в болница. Медиците съумели да свършат работата си и всички ранени са нормализирани и заплаха за животите им няма.
При жестокия конфликт са нанесени обилни материални вреди. По двата автомобила те възлизат на 2 500 лв.. Отсечен е и пътен знак.
Пробите за алкохол на двамата водачи са негативни, споделиха още от Министерство на вътрешните работи. Униформените работят по случая, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР