МВР излезе с официална информация за ареста на двама от

...
МВР излезе с официална информация за ареста на двама от
Коментари Харесай

МВР с официална информация за окошарването на двама от най-опасните бандити в страната!

Министерство на вътрешните работи излезе с публична информация за ареста на двама от най-опасните бандити в страната. Както БЛИЦ писа по-рано Кирил Микев и Красимир Йорданов. Те са били арестувани след гонене от полицията в Перник. Те бяха оповестени за търсене по отношение на обора на банкомат в Сапарева Баня.

На К.И. /40г./- Джонката и К.М. /35г./-Свещичката е наложена полицейска мярка за задържане в рамките до 24 часа. Те са арестувани тази нощ от чиновници на Второ и Първо РУ-Перник. Към 12.30 ч. авторатрул на „ Пътна полиция “ спрял за инспекция лек автомобил Фолксваген „ Голф “. Колата се движела от пернишкия кв. „ Църква “ посока с. Студена и откакто служителите на реда подали сигнал на водача, колата спряла на към 150 метра от униформените. Двама мъже изскочили от автомобила и побягнали - прескачали огради, бягали през дворове. Преследването траяло към час, когато единият бил арестуван на улицата, а другият – заварден до момента в който опитвал да се покрие във водите на р. Струма.

К.И. и К.М. бяха оповестени за търсене през предходната година, откакто ноември месец бяха подхванати дейните издирвателни дейности на територията на областите Кюстендил и Перник, по отношение на следствие за повреден банкомат в Сапарева баня. Сигналът за осъщественото закононарушение бе получен към 3.30 часа на 9 ноември. При осъществения на място оглед бе открито, че устройството е взривено. Стартира и следствието по случая, в границите на което двамата мъже бяха обвинени в съучастничество към закононарушението.

Те са арестувани в полицейския арест, а оперативните дейности не престават под управлението на прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР