МВР излезе с информация за инцидента с участието на съпругата

...
МВР излезе с информация за инцидента с участието на съпругата
Коментари Харесай

МВР с информация за пътния инцидент с жената на Волен Сидеров – Деница. Задържан е судански гражданин


Министерство на вътрешните работи излезе с информация за случая с присъединяване на брачната половинка на Волен Сидеров - Деница. Тя е била нападната от нападателни судански жители след случай на пътя в столицата.

Снощи към 20 ч. е настъпило леко пътнотранспортно произшествие сред два джипа в региона на столичния кв. „ Витоша “, заяви Министерство на вътрешните работи.

При разминаването били наранени страничните огледала на транспортните средства, сочат първичните данни на полицията.

След случая, за който не е подаван сигнал на телефон 112, лидерът на единия джип – судански жител, почнал да наскърбява шофьорката на другия автомобил.

Жената съумяла да се отдръпна. В региона на бул. „ Г.М.Димитров “ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и почнал да се държи нападателно с нея.

В случая се намесил патрулиращ полицейски екип, който бил наоколо. 40-годишният судански жител е отведен в столично полицейско ръководство, а по случая е формирана кореспонденция за безчинство.

За злополуката заяви и евродепутатът Николай Бареков на страницата си във „ Фейсбук”, като съгласно него колата на брачната половинка на Волен Сидеров – Деница, е била ударена от друга кола, ръководена от судански жител.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР