МВР издирва сина на Софи Маринова Лоренцо, за да го

...
МВР издирва сина на Софи Маринова Лоренцо, за да го
Коментари Харесай

МВР издирва сина на Софи Маринова Лоренцо 

Министерство на вътрешните работи търси сина на Софи Маринова Лоренцо, с цел да го разпита по отношение на разрушена каналджийска скица за трафик на мигранти край Бургас, оповестява Флагман. бг.

Следа от 20-годишното момче, което се опитва като фолк артист и артист, обаче няма.


Според Флагман Лоренцо се търси поради изказванията на 21-годишния задържан Иван С., който бе арестуван в петък да прекарва група бежанци край Русокастро.

Пред проверяващите, Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица.

Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „ Сузуки Витара “, който бил с цялостен контейнер и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и инструкции за противоположното връщане до София.

Иван качил незаконните, само че не е бил предизвестен, че към този момент има нов пункт за инспекция край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните чиновници.

21-годишният общ служащ в строителството от София оповестил пред проверяващите, че ще опише всичко, тъй като бил сърдит, че пратен като пушено месо – неопитен и измамен.

Министерство на вътрешните работи са подхванали ограничения неотложно да разпитат Лоренцо, само че той не бил открит на непрекъснатия си адрес. Софи Маринова и мъжа й Гринго не давали пояснения къде е 20-годишният юноша. Телефонът му също не отговарял.

Междувременно е изискана разпечатка, с цел да се откри дали и какъв брой пъти Лоренцо е приказвал с Иван С. Извършват се и различен вид процесуални дейности, които към този момент проверяващите желаят да запазят в загадка. Целта е да се обясни дали са истина изказванията на арестанта Иван, или той желае да натопи сина на Софи Маринова.

По информация на Флагман. бг отбраната на Иван С. е поверена на един от положителните бургаски юристи – акредитиран, а не длъжностен, който ще го съставлява в понеделник на мярката за неотклонение. Кой е платил хонорара му – остава мистерия. Петел.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР