МВР издирва 38 бегълци от затвора. Повечето от тях са

...
МВР издирва 38 бегълци от затвора. Повечето от тях са
Коментари Харесай

МВР с притеснителна новина за 38 бегълци от затвора

Министерство на вътрешните работи търси 38 бегълци от пандиза. Повечето от тях са били на лек режим и не са се прибрали от работа или от отпуск.

Все още няма диря и от двамата рискови рецидивисти, които избягаха от Софийския затвор.

66 секунди - толкоз са нужни на Владимир Пелов и Радослав Колев, с цел да избягат от пандиза. На фрагментите от охранителните камери се вижда по какъв начин напущат помещението за техника и се озовават в двора. Дежурният надзорник даже не съумява да извади револвера си. Нито един от униформените пазачи не потегля да преследва бегълците.

Междувременно издирването им продължава.

Надежда за залавянето им има. „ Желанието ми е колкото се може по-бързо, само че би трябвало да се съобразяваме и с някои други обстоятелства”, уточни Илко Илиев от Министерство на вътрешните работи.

По закон обаче полицията не може да употребява цялостния си запас, с цел да залови рецидивистите. „ Не можем да ги следим, не може разпечатки на телефона да се желаят. На близки, на родственици, на хора, които мислим, че са свързани с логистика и с помощ за реализиране на бягството”, посочи той.

Владимир Пелов и Радослав Колев може и в никакъв случай да не бъдат открити. И въпросите за това по какъв начин са внесли оръжието в пандиза и кой е финансирал бягството от пандиза - да останат без отговор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР