МВР и прокуратурата непрекъснато получават обаждания на горещия телефон, разкрит

...
МВР и прокуратурата непрекъснато получават обаждания на горещия телефон, разкрит
Коментари Харесай

Младен Маринов: Горещият телефон прегря от сигнали за престъпления на Божков

Министерство на вътрешните работи и прокуратурата непрестанно получават позвънявания на горещия телефон, оголен за сигнали против проведената незаконна група, ръководена от обвинения предприемач Васил Божков.

„ Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов. „ Непрекъснато звънят хора. Колегите проучват и ревизират сигналите “, разяснява той пред събралите се публицисти, пристигнали да отразят церемонията „ Пожарникар на годината “ в НДК.

Започва нова инспекция на несметното благосъстояние на Васил Божков

Всеки, който има информация, съотносима към разкриването на незаконната активност, може да подаде сигнал на телефони 02 982 8998 и 02 9828590.

„ Анонимността на всички е обезпечена “, увери министър Маринов.

„ Не виждам виновност, защото все още, когато е напуснал страната не е бил разгласен за търсене “, по този начин Маринов отговори на въпрос за какво се е стигнало до там Васил Божков да напусне страната.

Във връзка с вчерашната огромна акция в Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ , по време на която бяха арестувани митничари и гранични служители на реда, вътрешният министър акцентира, че по-късно денем прокуратурата ще даде подробна конференция, на която ще огласи всички условия към случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР