МВР и прокуратура проверяват сигнал на пазарджиклия, че е бит

...
МВР и прокуратура проверяват сигнал на пазарджиклия, че е бит
Коментари Харесай

МВР и прокуратура проверяват сигнал на пазарджиклия, че е бит от полицаи

МВР и прокуратура ревизират сигнал на пазарджиклия, че е обичай от служители на реда Сигнал на мъж от Пазарджик , че е обичай от служители на реда , стана мотив за започване на инспекция по случая. Светослав Петров твърди, че е бил жертва на полицейски произвол преди десетина дни. Вчера обаче е подал тъжба и до Районната прокуратура в Пазарджик.
 
От нощес комисия, назначена от началника на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи комисар Йордан Рогачев , ревизира основателни ли са изказванията на пазарджиклията. Авторът на сигнала е поканен да даде показания, само че досега не се е отзовал.
 
Ще бъдат разпитани очевидци, ще бъдат взети поради и данните от здравното удостоверение на потърпевшия . Ще бъдат следвани и напътствията на прокуратурата, която също следи случая. Комисар Рогачев увери, че в случай че има надвишили правата си негови подчинени, те ще понесат плануваните за това санкции.
 
Съприкосновението с полицията станало преди десетина дни, когато Светослав се сдобил с рожба, описа представителят на полицейската дирекция Мирослав Стоянов .
 
Съседи подали сигнал за музика с високи децибели от жилището на ощастливения татко. На място се отзовала патрулка, само че той оказал опозиция на служителите на реда, по тази причина те го задържали към 3.30 ч. След час обаче бил освободен, защото се оказало, че по-голямото му малолетно дете е единствено.
 
Съставени са му два акта за нарушение на публичния ред.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР