МВР е задържала извършителя на тежката катастрофа в София, при

...
МВР е задържала извършителя на тежката катастрофа в София, при
Коментари Харесай

Избягалият шофьор от катастрофата в София е задържан, бил в неадекватно състояние

МВР е задържала причинителя на тежката злополука в София, при която починаха двама пешеходци. 36-годишният Георги Семерджиев беше разгласен за общонационално търсене още нощес.

Семерджиев е хванат при спецакция на Столична дирекция на вътрешните работи и бранш " Кобра ", оповестява Българска национална телевизия. В интервенцията по издирването е взел участие целия състав на ръководството.

За него стана ясно, че е престъпно проявен и е задържан през 2010 година при спецакция на ГДБОП против черно тото, като има и данни, че се е занимавал с разпространяване на опиати. Той е с над 50 наказателни постановления, с отнета брошура и нощес е управлявал автомобил с подправена регистрационна табела.

Семерджиев е бил открит на адрес в жилище в кв. " Лозенец ", на което по принцип не е регистриран. По време на задържането той е бил в " не напълно съответно " положение и не е могъл да даде пояснение за катастеофата, сподели заместник-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров. Извършителят ще бъде заведен в здравно заведение, с цел да му бъде взета кръвна проба и да бъде направена експертиза, която да откри каква дрога е употребявал мъжът.

В деня на злополуката той е направил и още едно нарушаване, само че към момента не е несъмнено дали има публично подаден сигнал за това.

Късно вечерта във вторник, Семерджиев минава с висока скорост на червен светофар по кръстовището на столичния бул. " Черни връх ", като удря таксиметрова кола, а по-късно се забива в асансьор на метростанция " Европейски съюз ".

От удара автомобилът се разполовява и една от частите му удря и убива на място две млади дами - на 22 и на 26 години, които са се движили по тротоара наоколо до кръстовището. В следствие Семерджиев бяга от мястото на случая.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР