МВР е проверило 39 пъти Васил Михайлов, обвинен за няколко

...
МВР е проверило 39 пъти Васил Михайлов, обвинен за няколко
Коментари Харесай

МВР проверило 39 пъти прокурорския син от Перник, нарушения нямало


Министерство на вътрешните работи е проверило 39 пъти Васил Михайлов, упрекнат за няколко закононарушения в Перник. Това се показва в позиция на ведомството, получена в Българска телеграфна агенция.

При физическите инспекции не са установени нарушавания, прецизират от полицията в Перник. От основната дирекция „ Изпълнение на наказванията “ в полицията в Перник са изпратени две уведомления за пропуск в връзката. Първото е получено на 31 октомври и касае пропуск за интервала 28-30 октомври, а второто е получено през днешния ден. Подател е съответното звено в Благоевград и касае интервала 28-31 октомври, показват от Министерство на вътрешните работи.

От момента на привеждането на младежа от следствения арест на адреса, на който ще изтърпи наложената му мярка за неотклонение „ Домашен арест “, е основана нужната организация с оглед надзор на ненарушаването ѝ, показват от Министерство на вътрешните работи.

По-рано през днешния ден прокуратурата разгласи, че ще желае от съда връщането на Михайлов в ареста. Той беше пуснат в края на предишния месец от градския съд в София под домакински арест, само че с сложена проследяваща гривна. Проверка откри, че Михайлов е нарушил режима си.

Младежът е упрекнат за това, че на 9 април, към 4:00 часа, наоколо до детска площадка в Перник, е нанесъл доста удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го е порязал с нож в региона на лявото око, в резултат на което му е предизвикал междинна телесна щета. След това обвиненият отправил закани за ликвидиране на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 юни, към 14:00 часа, наоколо до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в региона на главата на различен човек и му е предизвикал телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР