МВР е провело 97 специализирани операции във връзка с подготовката

...
Избори 14 ноемвриКоментариКрайно време е да изберем модерния святКоментариПутинолюбивите партии у нас са на път да претърпят провалМВР е провело 97 специализирани операции във връзка с подготовката
Коментари Харесай

Цената на един глас расте, МВР задържа 446 души преди изборите

МВР е провело 97 профилирани интервенции по отношение на подготовката на идните на 2 октомври изключителни парламентарни избори, при които са били арестувани 446 души, заяви на брифинг през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

По думите му в границите на тези акции са разкрити 550 закононарушения и са формирани 420 досъдебни производства. Полицията е открила и 114 души, оповестени за национално търсене.

Тодоров добави, че в страната е в ход национална спецоперация на Министерство на вътрешните работи, която ще продължи до края на вота в неделя.



„ Цената на един глас пораства, в тези избори варира обикновено между 50 и 100 лв.. Вероятно трендове за понижаване на изборната интензивност, водят до повишение на цената на гласовете “. Това сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Демерджиев прикани всички, които имат право на глас, да упражнят своя избор в неделя.

„ Достатъчно сме свършили, с цел да потиснем практиките по манипулиране на вота. С малко по-висока изборна интензивност, всеки изхарчен лев от тези политически сили няма да докара до никакъв или ще докара до незабележим резултат “, сподели Демерджиев.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР