МВР е предприело действия да придобие цялата информация по повод

...
МВР е предприело действия да придобие цялата информация по повод
Коментари Харесай

Демерджиев: Имаме уверение, че ще получим цялата информация за убийството на Красимир Каменов-Къро

МВР е подхванало дейности да придобие цялата информация във връзка убийството на Красимир Каменов - Къро, брачната половинка му и още две лица в Република Южна Африка. В момента Министерство на вътрешните работи е в връзка с управляващите в ЮАР и има увещание, че ще бъде позволен наш представител, който да отиде на място и да се запознае със обстановката и с хода на следствието. Има увещание, че ще получим цялата информация, касаеща това следствие. Това сподели пред медиите служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

През 2018 година има сходно ликвидиране на български жител в ЮАР и неговата брачна половинка. Министерство на вътрешните работи ще направи всичко опция да откри връзките сред тези събития и предишни събития, сподели Демерджиев. В тази връзка са обединени напъните на всички служби и се работи интензивно. Със заповед на основния секретар на територията на цялата страна протича интервенция, ориентирана към представители на престъпния свят, способни да извършат тежки закононарушения. Целта е да се открият връзките и аргументите, довели до това закононарушение, да се открият причинителите и така наречен поръчители.

Демерджиев напомни, че политиците и магистратите, които в този момент водят война, само че преди са били другари и тогава са имали общ зложелател, който се споделяше Красимир Каменов - Къро. Той беше разгласен за междудържавно търсене, само че за съжаления не беше арестуван, макар че Министерство на вътрешните работи е уведомил управляващите на Република Южна Африка къде се намира.

" Но тези хора дължат пояснение, към този момент не като другари, а като врагове, по какъв начин и за какво се стигна до убийството на този човек, посочен като техен общ зложелател. Това пояснение е неточно да се търси на друго място ", сподели Демерджиев.

По мотив спекулациите за нелегално деяние на службите, сподели, че се надява, че не се засяга Министерство на вътрешните работи, тъй като Министерство на вътрешните работи не си е разрешавало нито да подслушва, нито да записва, нито да следи някой нелегално. Няма и да си разреши да го направи.

" Министерство на вътрешните работи само проверява нарушители, когато има задоволително данни за закононарушение. За страдание от време на време тези хора се оказва, че имат други длъжности и публични качества ", сподели той.

Министерство на вътрешните работи няма да взе участие нито във войни сред представители на обособени институции и да взема страна, нито във войни сред политици и представители на други институции, сподели още той.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/603756814838798/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР