МВР е поискало да бъде повдигнато обвинение и на тримата

...
МВР е поискало да бъде повдигнато обвинение и на тримата
Коментари Харесай

МВР е поискало да бъде повдигнато обвинение и на тримата задържани


Министерство на вътрешните работи е поискало да бъде повдигнато обвиняване и на тримата арестувани. Всички материали по формираното досъдебно произвеждане са предадени в деловодството на прокуратурата през днешния ден в 13:30 часа след отвод на наблюдаващия прокурор да се рапортуват персонално от проверяващия служител на реда. В тях е направено искане за покачване на обвиняване и на тримата арестувани, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В предадените на прокуратурата материали се съдържат и протоколите, в които са разказани и материалните доказателства, приобщени към досъдебното произвеждане.

След няколко часа наблюдаващият прокурор е извикал проверяващите служители на реда, като те са стояли до 17:30 часа в коридора на прокуратурата. Тогава е изтънчено от тях да донесат и самите материални доказателства. От материалните доказателства към сегашния миг не зависи произнасянето на прокурора по отношение на повдигането на обвиняване или удължение на72-часова мярка за задържане. Всички съотносими материали за изговаряне на прокуратурата са били предадени навреме.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР