МВР е на ръчно управление от Борисов, няма значение, кой

...
МВР е на ръчно управление от Борисов, няма значение, кой
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: МВР е на ръчно управление от Борисов!

МВР е на ръчно ръководство от Борисов, няма значение, кой ще бъде министър, това съобщи пред бТВ ген. Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България " и водач на ДСБ.

„ Ако системите за сигурност, службите и Министерство на вътрешните работи работят дейно, ще разкрият тежките корупционни схеми по високите етажи на властта. Това не го споделяме единствено вътре в страната, по време на българското европредседателство, западните издания иронизираха българския лозунг, че „ корупцията прави силата”, уточни водачът на ДСБ.

Ген. Атанасов съобщи, че Младен Маринов не е добра кандидатура за нов вътрешен министър.

„ Младен Маринов няма качества да бъде основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Всичките му професионални провали доведоха до това – да се изиска оставката на настоящия министър, а той ще бъде препоръчан за министър. Този човек няма визия за промени. Никой не отговори на обстоятелствата, които бяха изложени в общественото пространство, за негови зависимости в миналото”, разяснява ген. Атанасов.

Лидерът на ДСБ съобщи, че арестуваните след акциите на Специализираната прокуратура, са имали политически чадър през последните 10 години, с цел да правят умерено противозаконна активност.

„ Предстои избор на нов основен прокурор и би трябвало да се имитира борба с корупцията. Обектите са подбрани неслучайно, не се нападат обекти, които да са свързани директно с властта. Връщат ни обратно – Миню Стайков се снимал с Георги Първанов. Като сте го знаели това нещо, за какво го вадите в този момент? Тези обстоятелства демонстрират подправена активност”, съобщи още политикът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР