МВнР призова българските граждани да не пътуват до Ливанската република

...
МВнР призова българските граждани да не пътуват до Ливанската република
Коментари Харесай

Не пътувайте до Ливанската република, призоваха от МВнР

МВнР прикани българските жители да не пътуват до Ливанската република и неотложно да изоставен територията на страната.

Министерството на външните работи (МВнР) на България приканва българските жители да преустановят всевъзможни пътувания до Ливанската република и неотложно да изоставен територията на страната. От Министерство на външните работи осведомиха на уеб страницата си, че апелът е във връзка „ със сериозната ескалация на военните дейности в Ливан през последните часове “.



фотография: Българска телеграфна агенция

При нужда от подпомагане, българските жители в Ливанската република, могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Бейрут, на следния номер:

+961 5 453 658

както и на телефонни номера за неотложни случаи в извънработно време: +961 81 302 552; +961 76 697 766.

Сигнали може да се подават и на имейл адреса на Консулската работа към Посолството: [email protected].

Тази нощ израелската войска разгласи, че е умъртвила няколко командири на Хизбула в Южен Ливан, съобщи Франс прес. Атаката е била осъществена от изтребители. В изказването, оповестено в Телеграм, написа, че при нападението са били убити командващият ракетното поделение на Хизбула Мохамед Али Исмаил, неговият заместител " и други терористи ".

Вчера Израел нанесе въздушни удари в южни покрайнини на Бейрут, в това число по централата на Хизбула. По последни данни на ливанските управляващи при офанзивите в столицата са били убити минимум шестима души.

Националната новинарска организация (ННА) на Ливан заяви за 11 израелски въздушни офанзиви в южни покрайнини на Бейрут тази нощ досега.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР