МВнР незабавно след на АМ Тракия е уведомило сръбската страна,

...
МВнР незабавно след на АМ Тракия е уведомило сръбската страна,
Коментари Харесай

Властите ни са в непрекъснат контакт със сръбските след катастрофата с автобус на АМ Тракия

Министерство на външните работи неотложно след на Автомагистрала " Тракия " е уведомило сръбската страна, че ще поемем грижи за потърпевшите и ще ги извозим до Сърбия. Това стана ясно от брифинг във Външно министерство.

През цялото време нашите управляващи са в непрестанен контакт със сръбските си сътрудници . Дипломатите ни всекидневно са наблюдават положението на пациентите, които сега са у нас.

На брифинга бе маркирано още, че два сръбски вертолета с медицински екипи ще извозят до Белград, за което беше обявено през вчерашния ден и от Министерството на здравеопазването.
 Транспортират децата от злополуката с рейс на Автомагистрала
Транспортират децата от злополуката с рейс на Автомагистрала " Тракия " до Сърбия на следващия ден

Ще бъдат употребявани сръбски хеликоптери с реанимационни екипи на борда

Нова телевизия заяви, че притежателят на авариралия сръбски рейс има издадени над 99 акта за съществени нарушавания, а наемателят на транспортното средство има регистрирани 4 тежки нарушавания. При инспекцията на притежателя и на наемателя, който има лиценз за превоз на пасажери, сръбското вътрешно министерство е разкрило общо 103 нарушавания. Общата стойност на наложените санкции на притежателя досега е 3,5 млн. динара. Има формирано досъдебно произвеждане и за нарушаване по Закона за сигурност на придвижване по пътищата. Общата стойност на глобите за наемателя е 424 хиляди динара.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР