МВнР е в тясна координация с българските дипломатически представителства в

...
МВнР е в тясна координация с българските дипломатически представителства в
Коментари Харесай

Външно потвърди: Двама българи са на борда на отвлечения Сентрал...

МВнР е в тясна съгласуваност с българските дипломатически представителства в района и с партньорски институции и обяснява всички условия, свързани с случая.

 

е представляван от основаната в Лондон компания " Зодиак Маритайм ", обвързвана с израелския милиардер Ейал Офер.На борда има общо 22-ма души - турски капитан и многонационален екипаж, състоящ се от съветски, виетнамски, индийски, грузински, филипински и български жители.

 

Корабът транспортира цялостен товар с фосфорна киселина.

 

Това е третото сходно нахлуване., благосъстоятелност на Израел, беше развален при хипотетична офанзива на ирански дрон в Индийския океан. Преди седмица пък хутите заловиха товарния транспортен съд " Галакси Лийдър ", на чийто ръб има двама българи - капитанът и асистент капитанът. Корабът, нает от японска компания оператор и плаващ под бахамски байрак, беше похитен като ответна мярка за военните дейности на Израел против палестинското придвижване Хамас в линията Газа. Въпросният транспортен съд - Galaxy Leader, е благосъстоятелност на английска компания, притежавана от " един доста добре прочут в България израелски корабен магнат – Ейбрахам Унгар.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР