МВнР чрез Посолството на Република България в Тел Авив и

...
МВнР чрез Посолството на Република България в Тел Авив и
Коментари Харесай

МВнР осигури връщането в страната на още 57 българи

Министерство на външните работи посредством Посолството на Република България в Тел Авив и Дирекция „ Ситуационен център “ съумя да обезпечи 57 места за български жители в полет на частна самолетна компания за 11.10.2023 година


Сред сполучливо изведените от страната са 29 туристи, фамилии с дребни деца и жители, намиращи се в изключително рискови зони, филантропични случаи, оповестиха от Министерство на външните работи.

При състояние, че ситуацията по сигурността разрешава, остава опцията за пътешестване Тел Авив - София с постоянни полети на Bulgaria Air и на El Al, както и фериботната линия Хайфа - Ларнака (Кипър).

С осъществяване на посочените благоприятни условия, на процедура всички декларирали се все още краткосрочно пребиваващи в Израел български жители, както и няколко филантропични проблема ще бъдат обхванати.

Посолството ни в Тел Авив осведоми, че летище „ Бен Гурион “ продължава да работи с стеснен потенциал и разнообразни самолетни компании извършват част от постоянните си полети до други страни.

Дирекция „ Ситуационен център “ към Министерство на външните работи и Посолството на Република България в Тел Авив изготвят лист на искащите да бъдат изведени от Израел български жители, който ще бъде употребен при възможен предстоящ полет от страната. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР