“Музите на Максим Ешкенази представя десет забележителни жени, световноизвестен диригент,

...
“Музите на Максим Ешкенази представя десет забележителни жени, световноизвестен диригент,
Коментари Харесай

“Музите на Максим Ешкенази представя десет забележителни жени

“Музите на Максим Ешкенази ” показва 10 забележителни дами, знаменит диригент, кино музика и мюзикъл в зала 1 на НДК довечера. Пролетният галаконцерт събира най-романтичната музика от света на киното и мюзикъла, изпълнена от оркестъра на Музикалния спектакъл.

По думите им музикалното събитие ще бъде едно от най-бляскавите за годината, сплотяващо музика, обич и доста въодушевление на едно място. 

В занимателния сюжет за спечелването на сърцето на диригента Максим Ешкенази са забъркани едни от най-популярните български певици - Михаела Маринова и Михаела Филева, актрисите Стефания Колева, Богдана Трифонова и Ана Пападопулу.

Към тях се причисляват солистките от трупата на Музикалния спектакъл - Еделина Кънева, Десислава Николова, Боряна Йорданова, Олга Динова и Теменужка Трифонова.

" Концертът ще бъде детонация от красива музика и забележителни дами.  Какво по-голямо ентусиазъм за мен. Нямам самообладание да се съберем на една сцена и да заредим с положително въодушевление публиката ни ”, споделя диригентът Максим Ешкенази.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР