Музиката на Украйна ще звучи благотворително на 21 март в

...
Музиката на Украйна ще звучи благотворително на 21 март в
Коментари Харесай

Музиката на Украйна ще звучи благотворително на 21 март

Музиката на Украйна ще звучи благотворително на 21 март в зала България . Цената на билета е 20 лв., като 100% от събраната сума ще бъде дарена в интерес на потърпевшите от войната. Входът е свободен за всички украински бежанци , които имат предпочитание да посетят събитието.

Софийската филхармония ще поеме всички механически разноски по организацията на концерта. Билети на касата на зала " България " и в Ивентим.

Вокалните сформира " Bella Voce " и " Славяни ", струнен квартет " Филхармоника " и пианистът Светлин Христов ще показват музика от Украйна в благотворителен концерт, проведен от Софийската филхармония в помощ на потърпевшите от войната в Украйна.
 БЧК започва финансова помощ за бежанците в Украйна
БЧК започва финансова помощ за бежанците в Украйна

Изпратени са към този момент 11 камиона с филантропична помощ

В програмата са включени обработки на украински национални песни, както и произведения от Веревки, Лисенко, Барвинский, Майборода, Косенко, Лятошинский и други

В самодейността се включва и артистът Даниел Цочев, който ще чете стихове от от известния украински стихотворец и политически деятел Тарас Шевченко, както и от Пол Верлен, по чиито стихове огромният украински композитор Сергей Борткиевич е написал 7 песни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР