Музиката на пианиста Васил Пармаков ще звучи довечера в София

...
Музиката на пианиста Васил Пармаков ще звучи довечера в София
Коментари Харесай

Музиката на пианиста Васил Пармаков ще звучи довечера в София Лайв клуб

Музиката на пианиста Васил Пармаков ще звучи тази вечер в " София Лайв клуб " в осъществяване на група " Зона Ц ", чийто създател е Пармаков. Концертът, който стартира в 20 часа, ще събере още веднъж другари на музиканта. Един от най-близките му другари, с който свирят дружно Веселин Веселинов – Еко, споделя:
" Може би индивидът с най-силно въображение и развинтена фикция, в случай че може по този начин да се каже, което си проличава във всичко  - това, което прави в музиката, и това, което прави в литературата, и това, той и рисува също тока. "

Барабанистът Стоян Янкулов - Стунджи, който ще свири тази вечер, споделя:

Тъй като напоследък ние свирехме напълно свободна музика, неаранжирани авансово пиеси, просто качваме се на сцената и засвирвам, всеки повежда нанякъде и по този начин се ражда целият този аранжимент.

Довечера ще осъществим композициите от последния диск, съвсем всички неща, дори неща от остарели албуми, остарели негови композиции, Винаги слагаме и по една негова пиеса, която е бонус плюс, допълнение, тъй че ще бъде хубаво за ухото.

Пианистът Васил Спасов споделя:

" Той беше една птица, един дух и актьор, тъй като споделяме, че не е единствено музикант и публицист, и художник. Но това е същинският актьор, той претворява поетично всичко, което се случва. Той беше освободен да мине през него стихията. За тази цел би трябвало да имаш тази заложба, просто да мине през теб стихията. На изкуството, на каквото там си направил мястото и той просто беше неповторим проводник на вселенска съвършеност. Довечера посредством неговата музика ще се опитаме да претворим това чувство. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР