Музиката е лесна като A, B, C за повечето хора

...
Музиката е лесна като A, B, C за повечето хора
Коментари Харесай

Певецът на Simple Minds Джим Кер признава, че не може да направи разлика между основните акорди

Музиката е лесна като A, B, C за множеството хора в рокендрола, само че за артиста на Simple Minds Джим Кер това е случай на а? B, C.

Звездата – чиито шлагери с групата включват Don’t You (Forget About Me) – не може да направи разлика сред главните акомпанименти, макар повече от 40 години в бизнеса. Джим, на 64 години, сподели, че в никакъв случай не е желал да учи инструмент, защото постоянно е мислил за текстове вместо това.

Китаристът на Simple Minds Чарли Бърчил, също на 64 години, сподели за неспособността на сътрудника си да разграничи някои от главните неща: „ Мога да изсвиря едни и същи три акомпанимента пет пъти и Джим ще си намерения, че това са пет разнообразни акомпанимента. “ Джим сподели: „ Чарли ще каже: „ Това е шибано G и F, Джим “, [но] като си артист, ти си виновен за бика****. От вас зависи да измислите митовете и езика на групата. ”

Джим, татко на двама деца, който има деца от известните си някогашни съпруги – певицата на Pretenders Криси Хайнд, 72, и EastEnders актрисата Патси Кенсит, 55 – добави: „ Никога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР