Музикантка, изпълняваща хита на Джон Леджънт All of Me на ...

Музикантка, изпълняваща хита на Джон Леджънт All of Me на

Джон Леджънд изненада улична музикантка

Музикантка, изпълняваща шлагера на Джон Леджънт All of Me на улицата в Бостън, получи най-положителния армаган от него, за който в миналото е мечтала. Докато свири на своя синтезатор, момичето за малко да спре да пее, виждайки самия реализатор измежду многобройната аудитория. Емоциите ѝ са запечатани във видео на свидетел, което самата Рада Рао показа по-по никое време.
В клипа виждаме по какъв начин звездата излиза напред и застава по-покрай надарената дама, наслаждавайки се на песента. После я аплодира и даже ѝ оставя бакшиш, а хората, събрали се към него, не стопират да снимат с телефоните си.
С Леджънт е по-малкото му дете – Майлс, което похапва, хранено от неговата бавачка, слушайки осъществяването. Според американски медии, с тях е била и Криси Тейгън.

„ Искам да благодаря на всички, които ме изслушаха и насърчиха, в това число на Джон Леджънд, който остана, с цел да подкрепи локалните гении “, написа Рада в Instagram, споделяйки за срещата със своя идол.

22-годишната Рао изяснява, че първоначално не забелязала Джон, само че откакто го видяла, се тормозила и едвам си приключила песента. Именно нея тя извършва в двучасовата си стратегия в зала в Бостън, където тя се изявява от август насам.
Според Рада, да видиш, че предпочитаният ти реализатор те слуша, освен това тъкмо в миг, в който пееш негово парче, е реални шанс.
Младото момиче извършва микс от R&B, соул, поп и свои истински части. Тя не се тормози да свири и да пее на улицата, където за следващ път среща утвърждението на хората към това, което я прави реални щастлива.

Клипове на други хора запечатват по-от близко усмивката на Джон Леджънд, чувайки Рада Рао, която най-после го прегръща, откакто той пуска пари в кутията ѝ.

Източник: tialoto.bg