Музиканти, продуценти и звезди, които ще бъдат гости на наградите

...
Музиканти, продуценти и звезди, които ще бъдат гости на наградите
Коментари Харесай


Музиканти, продуценти и звезди, които ще бъдат гости на наградите Грами на 28 януари, ще

Музиканти, продуценти и звезди, които ще бъдат посетители на премиите Грами на 28 януари, ще се появят с бяла роза на своите тоалети в символ на съпричастност към придвижването " Тime`s up " и идеята #metoo.

След черните тоалети на церемонията по разпределяне на премиите " Златен глобус ", в този момент музикалният хайлайф ще се разгласи против половия тормоз с бели рози. 

Организаторите на самодейността са изпратили имейл до всички посетители на събитието с молба да дойдат закичени с бели рози. Според тях цветето е знак на вяра, мир, състрадание и опозиция.

Тази година влиятелните статуетки ще бъдат връчени за 60-ти път. За първи път от 15 година насам церемонията ще се състои отвън Лос Анджелис. На 28 януари Ню Йорк и " Медисън скуеър гардън " ще бъдат домакини на шоуто, чийто водещ ще бъде Джеймс Кордън, водещият на " Carpool karaoke ".

На живо пред многохилядната аудитория ще пеят Бруно Марс, Пинк и Кендрик Ламар, Рияна, Лейди Гага и още доста от най-нашумелите звезди, а шоуто и директните включвания могат от аления килим да се гледат по телевизия CBS, както и на страницата на малкия екран във Facebook, в формалния уебсайт на премиите, както и на платформата за видео на Фейсбук - Фейсбук watch. 

За първи път членовете на Академията ще гласоподават онлайн, вместо с хартиена бюлетина, а церемонията стартира в 19:30 ч. локално време или в 2:30 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР