Музикантът вероятно се е заразил преди да бъде имунизиран, сега

...
Музикантът вероятно се е заразил преди да бъде имунизиран, сега
Коментари Харесай

Венци Мицов пипнал Ковид-19 докато чака за ваксина

Музикантът евентуално се е заразил преди да бъде ваксиниран, в този момент към този момент е с пневмония в " Александровска "

Венци Мицов от дни е в Александровска болница с пневмония поради ковид. Талантливият музикант и коментатор се е имунизирал преди дни против болестта, само че очевидно преди този момент към този момент е бил инфектиран.

След като дни е поддържал висока температура е решил да си направи ПСР тест, който е посочил, че е положителен. После бива настанен в столична болница, където е и сега. За това описа самия той в обществените мрежи.

Мицов зове всеки да се пази и да внимава, тъй като към този момент не се знае от къде може да бъде заловен вирусът. Ето какво е написал той на страницата си във Facebook:

" Това е Марко Тотев.

Той имаше положителни планове. На 20 отиде да се имунизира, с цел да пази близките и себе си от Коронавирус -19.

Кой да знае, че до момента в който е чакал да се имунизира, Марко Тотев ще се болести с това, против което се имунизира.

Няколко дни по- късно, откакто температурата не спадаше, Марко Тотев си направи проучвания, измежду които PCR тест и скенер.

И познайте какъв беше резултата - ковидче и пневмония.

Днес Марко Тотев лежи в коронавирус отделението в Александровска, получава коктейл от антибиотици и всевъзможни други знайни и незнайни лекарства.

Пазете се! Човек към този момент не знае къде ще я залепи тая гадина... "

Мицов се имунизира на 20 февруари в столичната болница " Света Анна ", а за това се похвали със селфи в обществената мрежа, призовавайки и други хора да последват образеца му. Мицов е с ваксина на " АстраЗенека ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР