Музикантът Сарпър Думан, който живее и работи в Истанбул, стана

...
Музикантът Сарпър Думан, който живее и работи в Истанбул, стана
Коментари Харесай

Вълшебно ВИДЕО: Турски пианист стана световноизвестен заради 9-те си котки

Музикантът Сарпър Думан, който живее и работи в Истанбул, стана прочут в Интернет с помощта на своите 9 котки, избавени от улицата и от приюти. Оказва се, че пухкавите животни са най-големите почитатели на музиката на своя избавител.

Основният последовател е раирана котка, която постоянно съпровожда стопанина си, до момента в който той свири и в това време мърка и допира лицето му.


Докосващите видеоклипове на турския музикант са толкоз обичани от почитателите и на музика, и на котки, че сега страницата на Instagram в Сарпър има над милион клиенти.


Сарпер обожава природата като цяло и на страницата си във фейсбук написа, че не може умерено да мине около доста страдащи бездомни котки и кучета, знаейки, че хората имат уютни топли къщи и вкусна вечеря.


Музикантът нееднократно оказва помощ на ранени и заболели котки, деликатно ги храни, до момента в който не се възстановят и оказва помощ да отидат при любящи фамилии.

Интересното е, че Думан напълно намерено показва мощната си обич към котките, не се опасява от подбив и продължава да убеждава хората да следват образеца му и да водят бездомни животни вкъщи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР