Музикантът, превърнал се в актьор Марк Уолбърг, беше обявен за

...
Музикантът, превърнал се в актьор Марк Уолбърг, беше обявен за
Коментари Харесай

Forbes обяви кои са най-високо платените актьори в света

Музикантът, трансформирал се в артист Марк Уолбърг, беше разгласен за най-високоплатения артист в света с доходи в размер на 68 млн. $ за предишните 12 месеца.
В класацията на сп. Forbes 46-годишната звезда е с помощта на присъединяване му във филмите „ Трансформърс: Последният рицар “ и комедията „ Daddy`s Home 2 “, който би трябвало да е по кината през ноември.
„ Първият може и да е получил отчайващите 15% в „ Rotten Tomatoes “ и най-ниските доходи от филмите в поредицата до момента, само че Уолбърг няма причина да се тревожи – закрепените обезщетения му разрешават да се облагодетелства даже и филмите да не се показват добре “, написа Forbes.
На второ място се подрежда миналогодишният номер едно Дуейн Джонсън с доходи от 65 млн. $ с помощта на присъединяване си в римейка на едноименния сериал „ Спасители на плажа “ и комедията на HBO „ Играчи “. Бившият кечист ще излезе на огромния екран още веднъж през декември в римейка на „ Джуманджи “ и идващия април в „ Rampage “.

На фотографията: Дуейн Джонсън - Скалата
Трети е Вин Дизел с 54,4 млн. $, следван от Адам Сандлър с 50,5 млн. $ и Джеки Чан с 49,5 млн. $.

На фотографията: Вин Дизел
В същото време от класацията излиза наяве, че челната десетка при мъжете продължава да печели доста повече от своите колежки – 488,5 млн. $ против „ едвам “ 172,5 млн. Forbes отдава разликата на преобладаването на филми за супергерои и екшъни, в които има малко женски функции.
При дамите най-високоплатена актриса стана 28-годишната носителка на „ Оскар “ Ема Стоун с доходи от 28 млн. $.

На фотографията: Eма Стоун
Според скорошно изследване на Университета в Южна Каролина едвам 28,7% от функциите с реплики в Холивуд принадлежат на дами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР