Музикaнтът Пeйo Филипoв, кoйтo ce прoчу c рoлятa cи нa

...
Музикaнтът Пeйo Филипoв, кoйтo ce прoчу c рoлятa cи нa
Коментари Харесай

Маските падат: Вижте кой се крие под опърпания костюм на Плашилото

Музикaнтът Пeйo Филипoв, кoйтo ce прoчу c рoлятa cи нa пoщaльoн в cълзливoтo шoу „ Имaш пoщa “, е изпълнителят, който се крие под одрипания костюм на Плашилото в „ Маскираният артист ”, научи HotArena. След първите му осъществявания детективският панел заподозря, че Плашилото може да е Евгени Минчев, Станимир Гъмов или Дичо. Предположенията им след последното му осъществяване и на феновете, и на панелистите в залата, бяха напълно разнообразни. Особено насочваща бе следващият видео жокер за Плашилото.

„ Плашилото е опитно и е видяло доста. Било е на равнищата в мраз и зной. Плашило е в няколко столетия и няколко века, а най-голямата наслада за него идва при започване на XXI век, освен това двойна доза благополучие ”, подсказа последната улика за маскираният реализатор. Плашилото бе показано в царевична равнища, а зад него телохранителите на предаването размахваха балони в розово и синьо – жокер, че артистът под одрипания костюм е баща на момче и момиче. Преди година Пейо Филипов постави завършек на 19-годишния си брак с половинката си Мария. Те са родители на две деца, родени при започване на века, както се подсказва в уликите - 19-гoдишният Криcтиян и 20-гoдишнaтa Виктoрия.

Издайнически за самоличността на високия реализатор в одрипания костюм бяха и най-първите улики в шоуто. „ Той може да плаши гаргите, само че постоянно е в работа на хората и на положителната годишна продукция. За разлика от другите плашила, той е на правилото „ Плашило в торба не стои ”. И най-важното – има вяра, че който нарушава разпоредбите, би трябвало да си понесе следствията ”, бе подсказващата визитка на Плашилото. 45-годишният Пейо е приключил военномузикалното учебно заведение в София,където редът и дисциплината са били много затегнати. По-късно музикантът се е дипломирал и в Консерваторията със компетентност тромпет. Другият жокер, че Плашилото е царят на нощта бе ориентиран към заниманието на Пейо, с което си вади хляба - управител на пиано-бар „ Камино ”.

Предметната улика - ноти, която бе показана от водещите Зуека и Геро, също бе много издайническа. Алекс Раева бе единствената от панелистите, която можеше да разчете нотите. Чалга кралят Азис надничаше в листите с музикални ноти, въпреки че хал-хабер си няма от звук, полутон, тоналоност и модулация. Бившата беквокалистка в „ Ку-ку бенд ” изтананика мелодията, която наподобяваше тази на тромпет. „ Надявам се те да ви оказват помощ да разгадаете кой надува тази свирка ”, подсказа Плашилото. Алекс, Владо Пенев и Азис допуснаха, че Плашилото е тромпетистът на „ Ку-ку бенд ” Йордан Йончев-Гъмзата. Любо Нейков съобщи, че това е тромпетистът Михаил Йосифов, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР