Музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев - Годжи не е

...
Музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев - Годжи не е
Коментари Харесай

Годжи къса копчетата на ризата заради излишни килограми

Музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев - Годжи не е от най-активните в обществените мрежи, само че пък последното му клипче отприщи вълна от мнения. Забавният музикант втрещи с външния си тип, а някои даже не съумяха да го познаят. 

Той е подходил с възприятие за комизъм при снимането на любителското клипче и в реалност е занимателно, само че пък смяната във външния тип е осезаема и няма по какъв начин да я подминем. 

" Представим ви новите вталени ризи на най-модерната българска компания " Мишлен ", които са с отвори за проветряване ", споделя Годжи в клипчето. Ясно се вижда, че е издул корема си и очевидно дрехата не е за неговите размери. 

" Това Годжи ли е? Кога съумя да качи толкоз доста килограми?! доста е стар, не можах да го позная ", гласи един от мненията в мрежата. Хитовият музикант от Ку-ку бенд е качил фрапантно килограми на всички места, а осведомени издават, че има здравословни проблеми, които го мъчат и е станал мъчно преносим, съвсем като шефа си Слави Трифонов, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР