Музикантът и Шенай бяха заедно 19-години, но с бракът им

...
Музикантът и Шенай бяха заедно 19-години, но с бракът им
Коментари Харесай

Ето какво се случва с Орхан Мурад и бившата му жена след развода

Музикантът и Шенай бяха дружно 19-години, само че с бракът им е изцяло свършено. Плод на любовта им е певицата Сузанита. За момента няма изясненост за какво Шенай и Мурад се разделят, и то толкоз скоростно, написа burgas24.bg.

" Разведохме се на 23 март. Беше по бързата процедура, по взаимно единодушие “, изясни към този момент някогашната жена на Орхан Мурад.

Те живеят дружно в фамилното жилище в Пловдив, най-малко на този стадий.

" 21-ви век сме. Били сме 19 години дружно и няма драма. Живеем към момента дружно, макар че сме разведени. Разбира се, приказваме си от време на време. Нямаме проблем с това. Разделихме с цивилизовано. Оставаме другари. Засега пребивавам при него. Но е допустимо в даден стадий да не разделяме общ апартамент ", споделя Шенай.

Според нея щерка им Сузанита приема тежко раздялата сред родителите си. Самата певица не пожела да разяснява тематиката за раздора в връзките на родителите си.

" Нормално е като всяко дете да страда. Тежко ѝ е - родителите ѝ към този момент не са дружно. Но подобен е животът. Разводи се случват и в фамилиите на известните, освен в естествените. Сузи знае за развода. Чула е и двете гледни точки. Не е дребна, само че ѝ е мъчно ", разкри още Шенай.

Бившата брачна половинка на Орхан Мурад през днешния ден чества рожден ден. Тя чака доста дарове от близки и от децата си. Първородната ѝ дъщеря - Александра, която е от предна връзка, напълно скоро ще я направи баба.

" Най-големият подарък ще е раждането на бебето. Това ще са хубави страсти. Не желая да кажа по кое време е терминът, с цел да не урочасам бебето, още преди да се е родило. Раждането е най-хубавото нещо. Нека към този момент единствено такива неща да ми се случват ", споделя още майката на Сузанита.

В момента Шенай работи като брокер. Тя е част от огромна компания, която продава парцели из цяла България.

Oрхaн Мурaд и Шeнaй cключвaт грaждaнcки брaк прeз ceптeмври 2002 година Прeди тoвa и двaмaтa имaт гoрчив oпит c бившитe cи пoлoвинки. Шeни e изocтaвeнa от предходния си сътрудник малко откакто на бял свят се появява щерка ѝ Александра. Oрхaн има крах с Антоанета, с която живее дълги години на фамилни начала.

" Имах ѝ доверие - разкрива преди години Орхан. - Направих ѝ пълномощие - като незрящ. Имахме компания, дори правихме ресторант. И най-после ме измами и ми взе всичко ".

След огорчението от измамата Орхан е с разрушено сърце. Едва свързва двата края, а в този миг се среща с Шенай. Любовта им пламва бързо. Само няколко месеца по-късно Орхан пада на колене и предлага брак на Шенай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР