Музикантът и шампион от четвъртия сезон на предаването падна от

...
Музикантът и шампион от четвъртия сезон на предаването падна от
Коментари Харесай

Ето го сина на Дидо от Фермата


Музикантът и първенец от четвъртия сезон на предаването падна от противника си с 4 на 11, откакто се раздаде в един от най-зрелищните дуели за всички осем издания на най-градивното риалити. Дидо се бори мъжки и, макар че се удари грубо още в първите минути, продължи на цялостни обороти до финала. „ Благодаря, че още веднъж ме пуснахте в това премеждие. Радо се оказа страховит състезател - състезател, порядъчен, с повече хъс, по-млад и по-издръжлив ", съобщи рокаджията преди да си тръгне.

Реклама
Преди часове той направи своята равносметка и в обществените мрежи, като написа: " Уроците са доста, само че основният за мен е- Когато паднеш, имаш избор:да се предадеш или да станеш по-силен! Избирам да се подобря....винаги съм го избирал ". Hotnews.bg е сигурен, че с най-голямо неспокойствие у дома го е чакал синът му Дейвид, който поразително наподобява на него. Музикантът и жена му Юлия, някогашна манекенка, са женени от близо шест години.

В първата борба от високоенергийния мъжки конфликт противниците трябваше да се освободят от въже, омотано към дървено магаре, да се придвижат с каруца по трасе от релси, да съберат 10 чувала и да забият седем пирона. Радо мина през тестването без неточност, със забележителна експедитивност и акуратност. За разлика от него, Дидо започва мъчно - заплете се във въжето, а по-късно падна в придвижване от каруцата и се нарани. Въпреки фалстарта и болката, той изостана единствено с девет секунди от противника си. С малко по-добър резултат, Радо победи. Той завоюва и втората борба
Реклама
При отговорите на въпросите от Алманаха, съперниците приключиха наедно, а Радо резервира преднината си. В идващото тестване - разсичането на талпи, вокалистът на „ Д2 “ сподели на какво е кадърен. Като развъртя брадвата със страхотна мощност и показва забележителна устойчивост, Дидо се оправи пръв.

Решителната, пета борба, не изискваше мощ, а централизация, самообладание, тактичност и инстикт. Качени един против различен върху ниски постаменти, противниците трябваше да дърпат двата края на въже, а задачата им беше да принудят съперника си да загуби баланс и да стъпи на земята. Дидо поведе, само че тъкмо когато изглеждаше, че ще обърне играта, Радо го надхитри и завоюва освен борбата, само че и дуела. Освен че записа първата си персонална победа във „ Фермата “, баскетболистът взе точка за своя тим „ Нови очаквания “, който, на този стадий, изостава от конкурентния „ Стари герои “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР