Музикантът и лидер на партия "Глас народен" Светослав Витков оцеля

...
Музикантът и лидер на партия "Глас народен" Светослав Витков оцеля
Коментари Харесай

Светльо Витков оцеля по чудо след зверска катастрофа с джип в София /снимки/

Музикантът и водач на партия "Глас национален " Светослав Витков оцеля по знамение в тежка злополука, провокирана от млад водач с мощен джип. За случая, който е станал в събота към среднощ на околовръстния път в София, описа самият Витков в профила си във фейсбук.
Витков написа, че е карал със съобразена скорост от към 80км./ч, поради пътната конюнктура, когато колата, в която се е возил, била връхлетяна от друга машина с гневна скорост.
„ Удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене и 5 метра смляна мантинела “, написа музикантът.
„ Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки пострадвания. След като съумях да изляза, видях бял джип "Мерцедес " ML и един юноша, който се вайкаше и споделяше, че си е блъснал главата. Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките. На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км. в час., при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента. Сигурно е от спирачките, а наглецо? “, възмущава се музикантът.
По думите му полицията и Спешна помощ са пристигнали бързо и са си свършили работата. Но водачът на другата кола си е тръгнал.
„ Така ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил?
„ Именно, тъй като пребивавам нов живот от през вчерашния ден, посредством единствено на Божията благосклонност, може би по тази причина съм непокътнат жив “, написа той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР