Музикант къща не храни, са казали старите хора и има

...
Музикант къща не храни, са казали старите хора и има
Коментари Харесай

Като в музиката не върви: БГ певици стават строителни бизнес дами, продават части

Музикант къща не храни, са споделили старите хора и има нещо правилно. Не е елементарно да си звезда в България... няма огромен пазар, хубавите зали са малко, пък и родните известни персони мъчно разпродават билети. Нощните заведения са местата, на които се изкарват пари, само че и те са до време.

Андреа и Гери-Никол бяха измежду топ звездите на музикалната сцена, само че в последните години имало прочут отлив, считат интернет тролове. Родни таблоиди пък настояват много забавни неща за спомагателните доходи на двете звезди. 

Виж още: Бояна Генова стана майка за първи път! Звездата от " София Ден и Нощ " разкри и пола, и името 

Носят се злословия в обществените мрежи, че Андреа и Гери-Никол имали строителни компании, които им докарвали положителни странични приходи. С тези бизнеси певиците си помагали за музикалните планове, а по този метод били самостоятелен от продуценти и спонсори. Наскоро се появи информация, че Яката дупара имала строителна компания, която за последно заявила приход от 10 бона преди година, само че за тази била на нула. 

Новина е, че Андреа също имала интерес в строителния бизнес. Твърди се, че русокоската продавала крепежни детайли за строителството и машиностроенето.

Виж още: Златка сподели " да "! Плеймейтката се сгоди за Карен месеци след раздялата с Джизъса

В момента Андреа е на следващото си странствуване в Египет, където развива още повече уменията си на гмуркач. Преди време в Instagram Live певицата показа, че водолазното гмуркане е новата ѝ пристрастеност и занимание, които счита да усъвършенства още повече.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР