Музикалният театър представя магично шоу Impossible - повярвай в невъзможното.

...
Музикалният театър представя магично шоу Impossible - повярвай в невъзможното.
Коментари Харесай

Телепортации и летяща жена в ново магично шоу в Музикалния театър

Музикалният спектакъл показва магично шоу " Impossible - повярвай в невъзможното ". Премиерните представления са в три следващи дни - 27, 28 и 29 януари. 

" В духа на отшумяващите коледни и новогодишни празници, при започване на новата 2023 година, Националният музикален спектакъл показва магичния театър " Impossible - повярвай в невъзможното ". Чрез езика на илюзионното изкуство и този на музиката и танца, ще бъде разказана една история, в която има и положително, и зло, и обич, и ненавист, само че в последна сметка оптимизмът и вярата тържествуват.

На сцената на Музикалния спектакъл публиката ще види зрелищни илюзии, измежду които едни от най-бързите метаморфози и телепортации, жена, която ще полети, разсичане на човек на две и други спиращи дъха илюзии, изпълнени от младата звезда на илюзионното изкуство StarBoy Ayvon ", описват от театъра.



Постановката и режисурата са дело на сполучливия тандем - хореографа Татяна Янева и режисьора Александър Мутафчийски, който стои зад нашумелия театър на театъра – „ Опеиретно шоу: Подари фантазия “. Автор на сценографията е Пеньо Пирозов, художник на костюмите - Донка Боева.

Участват балетът и солистите на Музикалния спектакъл Илона Иванова, Християна Лоизу, Десислава Николова, Александър Панайотов, Денко Проданов. Диригент е Людмил Горчев.

Сюжетът споделя за свят, изпълнен с безпорядък, в който царуват зли сили, а хората са изгубили вярата в положителното. Вечната битка сред положителното и злото е разказана по въздействащ и зрелищен метод посредством илюзионно изкуство, музика и танц, които се сливат в един синкретичен артикул.

Действието минава през десетки тематични, приказни зони, които придвижват публиката в един футуристичен и магичен свят. Айвън се появява в този свят като лъч светлина, който със силата на илюзията и магията ще унищожи злото и ще върне вярата, любовта и добротата на хората.

За реализацията на спектакъла се употребяват голям брой образни, пиротехнически и цифрови резултати, 3D мапинг, съвременна осветителна техника и авторска музика на композитора Артур Надосян.

Модернистичните визии на костюмите, хореография и едни от най-известните музикални шлагери на 21-ви век са единствено част от детайлите, които построяват шоуто. 

Създателите на спектакъла си слагат за цел да изведат българското илюзионно и вариететно изкуство на ново равнище, и да предложат на публиката едно друго преживяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР