Музикални открития и емоционални развръзки превзеха сцената с появата на

...
Музикални открития и емоционални развръзки превзеха сцената с появата на
Коментари Харесай

25-годишната Джини пристигна от Норвегия, за да спечели жури и публика в X Factor

Музикални открития и прочувствени развръзки превзеха сцената с появяването на претендентите за музикално шоу №1 през миналата вечер.

За дългия път от Норвегия до сцената на X Factor България описа 25-годишната Вирджиния Събева . " Не обичам да приказвам, доста по-спокойна съм, когато пея ", добави чаровната кандидатка, която потвърди изказванието си с непоколебими вокал и наличие на сцената.  

След тежка интервенция на зрението, която попречва явяването му през 2015 година, в този момент 20-годишният Теодор Стоянов докосна жу ри и аудитория с въздействащо осъществяване, което му даде зелена светлина за подготвителния лагер.
 


Станислава Василева от Бургас получи оценка за " най-хубавото осъществяване на ария на Адел в историята на шоуто ", а влюбените Виктория и Марио направиха своя най-хубав ход, решавайки да се явят дружно на сцената на X Factor.

Кандидат за шоуто и обожател на Васил Найденов разбра, че е по-добре да остане в ролята на почитател, а комедиант кандидат , си даде сметка, че е по-добре да остави музиката за декор на занимателните истории.

Алекс Раева кани почитател на стендъп комедията за ко-водещ в X Factor

Какви ще бъдат стъпките на гениите в идващите стадии на шоуто? Кои претенденти за огромната сцена ще получат утвърждението на журито по време на кастингите? - не пропускайте да разберете в X Factor " Сътворението на звездите " в неделя от 20.00 ч. по NOVA. По тематиката Криско: Представянето на гении в X Factor е скъпо за българския шоубизнес и музикална сцена

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР