Музикалната суперзвезда Тейлър Суифт се прибра в Съединените щати от

...
Музикалната суперзвезда Тейлър Суифт се прибра в Съединените щати от
Коментари Харесай

Тейлър Суифт кацна в Лос Анджелис и се отправи към Вегас за Супербоул

Музикалната суперзвезда Тейлър Суифт се прибра в Съединените щати от Япония и е на път да гледа играта на гаджето си Травис Келси в Супербоул в Лас Вегас, оповестиха американски медии.


Певицата е кацнала в Лос Анджелис с частен аероплан от Токио, където организира последния стадий от нейното турне Eras.

Поп иконата беше забелязана съвсем изцяло скрита от светлосин чадър, до момента в който се качва в чакащ SUV, с цел да бъде откарана от конвой в президентски жанр.

Това постави завършек на спекулациите в обществените мрежи по отношение на точното местоположение на Суифт, чиято връзка със звездата на Канзас Сити Чийфс завладя НФЛ като стихия този сезон.

Интернет детективите за следене на полети в X, разгласиха постоянни актуализации за положението на самолета, за който се счита, че транспортира Swift, която напусна Токио. Самолетът – наименуван „ Ерата на футбола “ на уеб страницата за следене на полети Flightradar24 – в последна сметка кацна в Лос Анджелис.

Други хора обаче считат, че Суифт е била на напълно различен аероплан.

Междувременно Грейси Хънт, щерка на ръководителя на Канзас Сити Чийфс Кларк Хънт, едвам съумя да сдържи вълнението си от идното идване на 34-годишната суперзвезда.

„ Тя идва! Тя идва! Развълнувани сме “, сподели Грейси на събитие на аления килим в Лас Вегас.

Транстихоокеанското пътешестване на Суифт от 8900 км през няколко часови зони значи, че тя ще бъде във Вегас в точния момент, с цел да гледа неделния Супербоул, който стартира в 15:30 ч. локално време (01:30 българско).

Връзката на иконата на поп културата с Келси завладя почитателите през този сезон и се счита, че стои зад внезапното нарастване на гледаемостта от дами на мачовете на Канзас Сити.

Суифт постоянно се появява в частна ложа по време на мачовете, с цел да гледа гаджето си, а появяването ѝ на неделния Супербоул в СинСити може да помогне за слагането на връх по телевизионни рейтинги на най-голямото събитие в спортния календар на Съединени американски щати.

Междувременно харизматичният Келси споделя, че се любува на вниманието от любовната му връзка със звезда, и се пошегува тази седмица, че се усеща напрегнат да завоюва след рекордната четвърта премия на Суифт за албум на годината на Грами предишния уикенд.

" Тя е невероятна, пренаписва историческите книги ", съобщи Келси за Суифт. " Казах ѝ, че би трябвало да свърша своята част от договорката и също да донеса нещо у дома ", добави той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР