Музикалната селекция тази седмица започваме с Брус Спрингстийн, който представи

...
Музикалната селекция тази седмица започваме с Брус Спрингстийн, който представи
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Музикалната селекция тази седмица започваме с Брус Спрингстийн , който показа сантименталната си нова ария " There Goes My Miracle " . Тя е и първият сингъл от идния албум Western Stars, който излиза на 14 юни.

След Спрингстийн се насочваме непосредствено към DJ Khaled, който ни радва с непредвидена колаборация с Cardi B и Savage 21 . Парчето се споделя " Wish Wish " и е част от новия албум на рапъра Father of Asahd, който излезе на 17 май.

Събирайки повече от 750 милиона стрийма по света, 3.8 милиона Instagram почитатели, както и гледания в YouTube, надвишаващи 426 милиона, за по-малко от две години Why Don`t We се трансформира в една от най-бързо разрастващите се групи в поп музиката. " Unbelievable " е техният пети нов сингъл, който излиза в границите на последните 12 месеца.

Продължаваме с Рут Колева , която показа " Хиляди " - първата ѝ ария на български, след излизането на " Онзи миг " през 2018 година Романтичната балада е въодушевена от любовта, както показа самата Рут пред NOVA. Музиката, текстът и аранжиментът са на Боян Христов. Режисьор на видеото е Николай Драганов.

Завършваме с Ицо Хазарта с " Гладен " е показно за всички псевдо-рапъри по какъв начин в действителност би трябвало да се редят римите. Във видеото изпълнителят е изменен до неразбираемост, като благодарение на грим и специфичен костюм е " качил " към 100 кг.
 Ицо Хазарта и
" Гладен " ли е в действителност Ицо Хазарта

Нова ария и видео от първия независим албум на рапъра
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР