Музикалната легенда Пол Макартни сподели, че подкрепя и двата отбора

...
Музикалната легенда Пол Макартни сподели, че подкрепя и двата отбора
Коментари Харесай

Пол Макартни: Имам разрешение от Папата да подкрепям Ливърпул и Евертън

Музикалната легенда Пол Макартни показа, че поддържа и двата тима от родния му град. Успешната му кариера продължава дълго след разпадането на " Бийтълс ", само че той постоянно се връща в града, макар че не живее там.

" Преди години взех решение, че ще поддържам и Ливърпул, както и, макар че Евертън е фамилният тим. Двама от внуците ми са почитатели на Ливърпул, тъй че се радваме, че те станаха първенци. Когато хората ме питат по какъв начин може да поддържам и двата тим, споделям, че обичам и двата и за това имам особено позволение от Папата ", споделя Макартни пред английското издание на " GQ ".



През годините песните на " Бийтълс " постоянно звучат на стадионите, изключително на " ". Макартни споделя, че някои от осъществяванията го трогват: " Има едно остаряло видео от 60-те години, в което почитатели на Ливърпул пеят " She Loves You " и целият " Коп " пее: " Ооооооо ". Всички деца, всички там, доста е вълнуващо. Камерата минава през публиката и тама са тези млади почитатели на " Бийтълс " с прическите. Всички те пеят " She Loves You ", знаят всички думи. Това видео постоянно е било нещо особено за мен.

Знам, че на доста места публиката пее " Hey Jude ", а когато съм на турне, изключително в Южна Америка, където публиката е като футболна, постоянно слушам " Оле, оле, оле, оле! ". Бързо разбираме в каква тоналност са те и се включваме. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР