Музикален фестивал Островът и приятели ще се проведе на 1

...
Музикален фестивал Островът и приятели ще се проведе на 1
Коментари Харесай

Фестивал на остров Света Анастасия на 1 септември

Музикален фестивал " Островът и другари " ще се организира на 1 септември на остров Света Анастасия. Свежа музика, доста танци, плажно въодушевление и приказни морски пейзажи ще ви посрещнат в първия ден на септември на бургаския остров. На сцената на феста ще се изявят " Banda del Padre ", " Desy live Band ", а DJ Vagabond ще нажежава пристрастеностите с отличен асортимент от зареждащи сетове.
След съвсем 10 години на родната сцена, Banda Del Padre се утвърди като група с самостоятелен жанр и непрекъснато търсене и разбъркване на разнообразни музикални култури, чийто нов " прочит " се трансформират в самобитно странствуване в света на музиката. Този път пътешествието на групата е по море. А какво са ни подготвили изобретателните музиканти Христо Коликов (Padre), Цветан Андреев и Симеон Иванов от Del Padre ще разберете, в случай че и вие станете част от приключението. По традиция бандата ще е на сцената с гост-приятел в лицето на Сани на перкусии.
Деси Андонова от Phuture Shock ще добави цветната конюнктура с chill-сесии, изпълнени с доста романтика и магнетизъм. DESY ще е в компанията на обичани свои музиканти - Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятел Стефан Цеков на барабани.
Домакините на остров Света Анастасия са се погрижили и за кулинарната приятност на гостите. Присъстващите ще могат да похапнат пресни морски ястия в бистро " 100 години обратно ", да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в " Лекарна " или да отпият бързи напитки в " Бара против фара ".
Билети за фестивала " Островът и другари " могат да бъдат закупени на място от Магазия 1 на бургаското пристанище, от 15:00 часа на 01.09. след предварителна резервация на телефон 0882 004 124. В взаимозависимост от другарската компания пропуските са на цени от 50 лв. (1 човек), 90 лв. (2 човека), 160 лв. (4 човека), 350 лв. (10 човека). Цената на билета включва двупосочен билет за транспортен съд до остров Света Анастасия, както и вход до музикалната стратегия. При предпочитание, на острова могат да дебаркират яхти и лодки против 3 лв. на пътник, слизащ на острова и 30 лв. билет за концерта на място. За деца до 7 години се заплаща 3 лв. за пътуването с транспортен съд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР