Музеят на модата в Бат, Англия, обяви един от тоалетите

...
Музеят на модата в Бат, Англия, обяви един от тоалетите
Коментари Харесай

Един от тоалетите на Меган Маркъл е рокля на 2021 г.

Музеят на модата в Бат, Англия, разгласи един от тоалетите на брачната половинка на принц Хари - Меган Маркъл, за рокля на 2021 година, оповестява Mirror.

По време на изявление с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, херцогинята на Съсекс беше облечена в черна рокля с колан от италианската марка Armani. Цената й е 3300 паунда. Тя бе с тъмни обувки с токчета и изострен връх, диамантена гривна, принадлежаща на принцеса Даяна, и колие.

Версия на роклята ще бъде изложена на водещото ревю на институцията " История на модата " в 100 тоалета. Според музея изявлението с Опра ще остане вечно в английското схващане, защото „ символизира прераждането и духовното прояснение, както и способността да процъфтяваш макар сложните условия “.

На 8 март 2021 година CBS излъчи първото взаимно изявление, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха, откакто се реалокираха в Съединените щати. Хари разкри, че по време на първата бременност на Меган някои членове на кралското семейство са изразили терзания по отношение на цвета на кожата на нероденото им дете. Маркъл призна, че е обмисляла самоубийство поради издевателството в английската преса.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР