Музеят Форт Герхард, който се помещава в сградата на бивша

...
Музеят Форт Герхард, който се помещава в сградата на бивша
Коментари Харесай

Музей със странно съобщение към посетителите си: Моля, въздържайте се от секс

Музеят " Форт Герхард " , който се обитава в постройката на някогашна пруска цитадела от 19 век, и се намира в крайбрежния град Швиноуйшче в Полша, излезе със необичайно известие към посетителите, в което ги моли да се въздържат да вършат секс по време на визитата си в музея.

Поводът за известието са три обособени случая на влюбени , които се любуват един на различен по коридорите на музея, уловени на камерите за видеонаблюдение в границите на месец.

В профилите в обществените мрежи управлението на музея " Форт Герхард " заяви: „ Нашите посетители са общително помолени без ars amandi (изкуството на любовта) в музея, апелирам!

В обявата се прибавя: „ Молим нашите влюбени посетители да проявят схващане – множеството от експонатите в нашия музей са отпреди доста години и са привикнали със напълно други морални правила – консервативни, даже ортодоксални и въздържани. Нека не ги излагаме на стеснение! “ Според уеб страницата на музея неговите експонати варират от „ времената на Фридрих Велики до края на Студената война “.

Директорът на музея Пьотр Пивоварчик сподели пред локалния вестник Gazeta Wyborcza, че за по-малко от месец видеокамерите са уловили три двойки по време на акт.

„ Посетителите на крепостта имат разнообразни темпераменти, някои от тях доста консервативни. Не желаеме те да бъдат шокирани по време на визитата си, като се натъкнат на двойка, забъркана в сластни лудории. “

Сексът на публични места е неразрешен в Полша , а нарушителите на възбраната биват арестувани, осъждани условно или глобявани с 1500 злоти (около 616 лева.)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР