Музей с восъчни фигури на Мадам Тюсо отвори врати в

...
Музей с восъчни фигури на Мадам Тюсо отвори врати в
Коментари Харесай

Музей Мадам Тюсо отвори врати в Близкия Изток

Музей с восъчни фигури на Мадам Тюсо отвори порти в Дубай, то е и първият в Близкия изток. Пространството е разграничено на няколко зони. В една от залите са знатни особи, в другата спортисти, политици, персони от света на киното, модата и музиката.

„ Това е първият музей на Мадам Тюсо, който се открива тук в Дубай. Посетителите могат да се срещнат с някои от най-популярните международни звезди от цялостен ​​свят ", съобщи Саназ Колсруд, управител на музея „ Мадам Тюсо “.

" Изработването на една восъчна фигура лишава от четири до седем месеца, по нея работят над двадесет художници, скулптори, фризьори и гримьори, специализирали в региона “, прибавя тя.

16 от 60 те статуи са на известни персони от арабския свят, художници, спортисти и актьори от района. Сред тях са на ливанската певица Нанси Аджрам, арабската изпълнителка Балкис Ахмед Фатхи и щангистката от ОАЕ Амина Ал Хадад.

" Искахме музеят ни тук да бъде по друг, да носи духа на Дубай – по тази причина запазихме атмосферата – пустинята, златните палми и пясъка. Някои от фигурите ни можете да видите единствено тук. Те са на емблематични за Близкия изток персони ", откровена е Колсруд.

От туристическия бизнес в Дубай се надяват това да е следващата атракция, която да притегли гости в района, където в това време се организира международното ревю Expo 2020, което бе намерено при започване на месеца след едногодишно закъснение поради пандемията, съобщи NOVA.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР