Музеен комплекс –Берковица обявява конкурс за видеоклип на тема „С

...
Музеен комплекс –Берковица обявява конкурс за видеоклип на тема „С
Коментари Харесай

Община Берковица обяви конкурс за видеоклип на тема „С Вазов в сърцето”

Музеен комплекс –Берковица афишира конкурс за видеоклип на тематика „ С Вазов в сърцето”. Конкурсът се провежда от къща музей „ Иван Вазов”, взаимно с oбщината, във връзка честване на 150 години НЧ „ Иван Вазов – 1872” – Берковица.
Целта на състезанието е усилване интереса на учениците към живота и творчеството на Иван Вазов, както и откриване на забавни обстоятелства от живота и творчеството на Патриарха на българската литература. В него могат да вземат участие възпитаници от 5 до 12 клас от община Берковица. Крайният период за изпращане на творбите е 30 април.

Условия на състезанието: Участниците позволяват изключителното право на прилагане на своите видеоклипове; Всички предоставени видео материали следва да бъдат съобразени с условията на регламента. Организаторите не носят отговорност за закъснели, погрешно изпратени или неизпратени видеоклипове; Един участник може да взе участие единствено един път, с изпращане на един авторски видеоклип; Предоставените материали на Музеен комплекс – Берковица не се връщат на участниците; Музеен комплекс – Берковица си резервира правото да ги употребява за рекламна и просветителна цел. Изисквания към видео клиповете: Създаване на видеоклип на тематика „ С Вазов в сърцето “ с дълготрайност до 2 минути, включващ креативна презентация, подчинена на темата; Клиповете се изпращат на e-mail: през платформи за шерване на файлове (посредством линк) – DOX.bg, WeTransfer, Гугъл Drive, DropBox и други Линкът следва да разрешава евакуиране (download) на файла; Формат mp4, full HD (1920×1080), тон, стерео; Съдържанието на видеоклиповете би трябвало да дава отговор на общоприетите морални норми; Видеоклипът не би трябвало да популяризира артикул или услуга по какъвто и да било метод, да съдържа обидни послания от всякакво естество, да насочва политически послания; Наименованието на файла следва да съдържа две имена на участника (на латиница); Всеки участник следва да изпрати текстов документ със следната информация (на кирилица): две имена, възраст, образователно заведение, имейл, телефон за връзка. Критерии за оценяване: Оригиналност и креативен метод към показване на темата; Логическа поредност и изясненост на креативната идея; Естетически качества на употребяваните фрагменти, креативен метод към тематиката и оригиналност; Ясно и тъкмо дефинирана концепция. Награди и награждаване:

Жури в състав: проф. Цветан Недков – оператор, Мартин Геновски – режисьор, Цветелин Доцов – IT експерт, ще оцени материалите по посочените нагоре критерии в регламента.
Наградите за първо, второ, трето място и поощрителна премия са обезпечени от НЧ „ Иван Вазов – 1872” – Берковица;
Награждаването на спечелилите от състезанието ще се състои на 4 май от 19:00 часа в огромния салон на НЧ „ Иван Вазов – 1872” – Берковица. Видеоклиповете на спечелилите ще бъдат показани на награждаването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР