Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън! Това заяви председателят

...
Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън! Това заяви председателят
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Кърджали: Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън! |

Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън! Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Кърджали, представен от партийния пресцентър. „ Няма да се плашите, а и да се плашите, няма да го показвате. Че е ужасно, ужасно е. Това са рядко подли хора. Лоши хора. Тези хора са хвърляли на прасетата политическите си съперници. Сега на същите тези хора ГЕРБ сме им заседнали на гърлото. Това са му на Румен Радев новите лица – Мая Манолова, Татяна Дончева, Бойко Рашков... Това са му новите лица, знаещите и можещите “, уточни Борисов.

„ Кое лице в тази зала Ви мяза на мутра? Със боязън ли са пристигнали тези хора? Не! От боязън са пристигнали от тези реваншисти комунисти “, безапелационен бе ръководителят на ГЕРБ и попита по кое време Бойко Рашков е спечелил избори, и с какво право Българска социалистическа партия ръководят с министри и със зам.-министри?

„ Какъв е този закон и какви са тези медии, които всеки ден канят Бойко Рашков като началник на предизборния щаб на Радев? За него закон няма ли? Ние в случай че желаеме нещо да излезе в медиите, би трябвало да плащаме. Бойко Рашков е от заран до вечер по национални малките екрани и радиа, и приказва единствено против ГЕРБ? На кого заплаща? Радев се е оповестил за претендент за президент. Какво заплаща? И приказва единствено против една партия и единствено против мен. Това ли е демокрацията, това ли е законът? Чии са тези медии запитвам в този момент аз? Къде им е следствието за Спецов, а за парцелите на Рашков, а за фонд Земеделие, а за Пламен Узунов с торбите? “, попита още Бойко Борисов.

По думите на ръководителя на ГЕРБ, Радев е приключил доста работа за проруската политика на Балканите. „ С метода, по който не организираха договарянията след нашия контракт за добросъседство. Сутринта приказвах с Иван Кръстев – най-мразената страна в Македония и Албания е България, а най-обичаната към този момент е Сърбия. Това направиха, България да я ненавиждат генерации. България по мое време беше водач на Балканите. Затова и през днешния ден ме одобряват в Турция с всички почести, тъй като дружно взехме решение въпроса с миграцията “, акцентира Борисов. Той напомни, че при неговите ръководства бяха решени проблемите с най-тежката финансова рецесия, с миграционната рецесия и с Ковид-кризата.

„ С Ердоган говорехме тъкмо това, че българските мюсюлмани би трябвало да бъдат моста на добросъседството и дружбата. Не инцидентно има и толкоз нови фабрики в Кърджали. Духовниците получават заплати като учителите, и всички получават еднообразно. Това са десетки милиони на година, тъй като ние се отнасяме с почитание към възприятията и вярата. Мюсюлмани и християни би трябвало да живеем и да работим в мир. Имаме прелестни граничари и прелестни сътрудници от другата страна, с цел да запазим спокойствието на българските жители. Ние водим извънредно толерантна етническа политика и по този начин ще бъде “, съобщи Бойко Борисов.

„ Защо Слави Трифонов направи в този момент партията, а не я направи за други избори? Чакал е да пристигна смутното време. Две години са готвели компроматите, фотоси, неистини безспорни. Мислеха, че ще ме уплашат и ще ме смъкват долу. Аз съм най-опасен, когато съм изплашен. Преди 10 дни стана ясно какво са създали и за какво. Няма парламент, има единствено служебно държавно управление - избирателен щаб “, уточни Борисов.

По думите на водача на ГЕРБ, България е единствената страна с гласоподаване с машини в Европа. „ Самият Румен Радев сподели, че би трябвало да се броят в урните квитанциите и за коя партия са, с цел да можем да ги засечем с машината. 100% съм уверен, че ще излъжат, тъй като им дадоха кодовете и пипат машините. Само че в случай че преброим листчетата, ще ги хванем. Ами в случай че желаеме да апелираме, с кой документ ще апелираме? Те са подготвили частни служебни костинбродски избори “, предизвести Бойко Борисов. Той бе безапелационен, че ГЕРБ не дава нито една стотинка за изборите с изключение на публично заявените.

Бойко Борисов напомни, че и с този парламент можеха да ръководят, само че не желаят да носят политическа отговорност. „ Слави Трифонов за две акции се е посочил един път пред защити студенти в Пловдив. Няма го! Няма позиция по никакви тематики. Тошко Йорданов споделил, че аз не съм се виждал от 2005 година със Слави Трифонов. Пак да кажа на Тошко, нека ме чуе – когато дългите и високите се разправят, ти спри настрани! Защото като заразказвам какъв брой пъти и къде и по какъв начин, ще ти стане да не знаеш къде да се скриеш, Тошко! Мълчи и не си издавай шефа! “, предизвести Борисов. Той съобщи още, че на Росенец са върнали НСО, само че Христо Иванов го няма, тъй като коленичи пред Радев.

„ Нашата работа ще е да следим дали изборите са транспарантни и почтени. Ако не са, ние сме подготвени да създадем всичко, което би трябвало, с цел да възразяваме против изборните резултати. Това безумно държавно управление прави всичко друго, само че не и да се занимава с главните си отговорности – да провежда почтени избори и да обезпечи работеща администрация “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той бе безапелационен, че ръководещите се пробват да си обезпечат служебна победа на изборите. „ Никой различен с изключение на Радев не си е разрешавал да се намесва в изборите непосредствено против избрана политическа партия. Пак ще ги бием, тъй като българите разпознават болшевизма и комунизма незабавно щом се появи “, акцентира Митов.

Според Даниел Митов, ГЕРБ е дясна партия, а „ Демократична България “ е розово-либерална такава. „ Демократична България “ към този момент коленичи пред прокремълския червен президент Румен Радев. Тя към този момент е подготвена да се коалира и с Българска социалистическа партия, и с Движение за права и свободи. Очевидно е, че те имат желание да се договарят. До през вчерашния ден назоваха Слави Трифонов и партията му чалгаджии, само че в този момент са подготвени да се трансфорат и в патерица на Слави “, уточни зам.-председателят на ГЕРБ. Митов попита от къде са парите за акцията на „ Демократична България “? „ Залели са с билбордове на всички места. Гледат ни като Маркс и Енгелс от стените. Избирателите на ГЕРБ няма да се занимават с „ Демократична България “ освен тъй като това е лява партия и няма нищо общо с десницата. Избирателите на ГЕРБ са работливи хора и няма да се занимават с хора, които цялостен живот нищо не са правили “, уточни Даниел Митов.

„ Служебното държавно управление се пробва да Ви прекърши, като Ви заплашва да не идвате на предизборни мероприятия. Но желая да кажа и на президента, и на служебното държавно управление - вижте какъв брой хора са тук! Нас ни има и няма да можете да ни прекършите. Всеки има правото свободно да избира за кого да гласоподава “, съобщи и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР