Мутренско-олигархичният модел се оказа, че не си е отивал и

...
Мутренско-олигархичният модел се оказа, че не си е отивал и
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Хората от площадите през 2020 година останаха с попарени надежди

„ Мутренско-олигархичният модел се оказа, че не си е отивал и хората, излезли на площадите през 2020 година, останаха с попарени очаквания “.

Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова в изявление за „ БНР “ По думите ѝ това било всообщото мнение на хората, с които тя се среща през последните месеци, в които ръководи настоящия кабинет, още преди убийството на предприемача Алесей Петров

По думите ѝ постоянният кабинет, формиран сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ работил най-вече по посока на поддръжка на Украйна и на военния спор там и не влагал същите старания в посока на значимите за българските жители сфери

Тя изрично отхвърли тезата, че социалистите от ден на ден се приближавали до Политическа партия „ Възраждане ” като реторика и „ сляпо русофилство ”.

„ Разликата сред тях и нас е, че ние не споделяме – „ тази страна е права ”, а заявяваме: необходим е разговор, договаряния и мир, с цел да да спре този боен спор. Затова Българска социалистическа партия е срещу това да се дават още оръжия за Украйна. Още оръжия оначава повече жертви ”.

Тя разяснява и тематиката със запазването на 3 март като народен празник на България, като съгласно нея българинът е безапелационен и над 70 % от хората не желаят датата да бъде променяна. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР