Mutant Year Zero: Road to Eden излезе в края на

...
Mutant Year Zero: Road to Eden излезе в края на
Коментари Харесай

Публикуваха безплатно демо за Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden излезе в края на предходната година за наслада на всички почитатели на истинския XCOM. Играта на The Bearded Ladies (студио, формирано главно от някогашни чиновници на IO Interactive) се одобри извънредно добре от необятната аудитория, забавлявайки геймърите с причудливите си герои, забавна история, както познати, по този начин и нови механики от познати типичен тактически игри.

А в този момент, The Bearded Ladies желаят повече хора да узнаят за какво толкоз доста хора се радват на играта, предоставяйки гратис демо към нея в Steam. То е в размер от три гигабайта и включва началото на играта.

„ Влакът на положителните вести продължава да се движи! Днес пускаме гратис демо на Mutant Year Zero: Road to Eden за PC, което може да свалите през клиента на Steam. Ако се двоумите, дали да си купите Mutant Year Zero: Road to Eden, то може да изпробвате демото преди да си закупите играта. Или просто да я изпратите на другар, който търси какво ново да играе. Това е чудесна опция да видите, дали играта е за вас “, пишат създателите на играта.

Може да намерите бутона за събаряне на демото в дясната част на страницата на Mutant Year Zero: Road to Eden в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР