Мустаците на мъж от Южна Каролина, САЩ, дълги 63,5 см,

...
Мустаците на мъж от Южна Каролина, САЩ, дълги 63,5 см,
Коментари Харесай

Кой е мъжът с най-дълги мустаци в света

Мустаците на мъж от Южна Каролина, Съединени американски щати, дълги 63,5 см, му донесоха връх на Гинес за най-дълъг мустак на жив човек, написа Юнайтед прес интеренешънъл.

Дължината на мустаците на Пол Слозар от Съмървил беше тествана на Националния шампионат по брада и мустаци в Каспър, щата Уайоминг, а измерването беше изпратено за публично удостоверение в Световните върхове на Гинес. Слозар има мустак в британски жанр, избран от Световния шампионат по брада и мустаци като " тъничък, започващ от средата на горната джука, с извънредно дълги и издърпани встрани косъмчета. Върховете могат да бъдат леко повдигнати “, предава Българска телеграфна агенция.

Ентусиастът на лицевото окосмяване споделя, че има мустаци от към 30 години. " Преди поддържах мустаците си къси. Един ден, откакто ги подстригах, отидох да целуна жена си, а тя ме отблъсна и се оплака “, споделя Слозар и прибавя: " Тя ми сподели: " Не ме целувай, откакто си подстригваш мустаците, тъй като това е все едно да целуваш телена четка! “ Така че от този ден нататък просто оставих мустака да пораства “.

Слозар споделя, че е посетил мотоциклетно ревю в гр. Такома, щата Вашингтон, когато към него се доближили и го помолили да взе участие в съревнование за лицево окосмяване. За негова изненада той спечелил купите за най-хубав мустак и най-хубаво шоу. Събитието му вдъхнало обич към надпреварите и от 2017 година Слозар взе участие постоянно в Световния шампионат по брада и мустаци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР