Мустафа Карадайъ: Това е нашата земя. Ние не сме емигранти.

...
Мустафа Карадайъ: Това е нашата земя. Ние не сме емигранти.
Коментари Харесай

Николай Марков: Карадайъ, точно България ти е защитила всички видове права, умнико

" Мустафа Карадайъ: " Това е нашата земя. Ние не сме емигранти. ТУРЦИЯ Е НАШАТА РОДИНА. Останали сме там след Османската империя. Борбата ни е да защитим турската си еднаквост. Да защитим езика, религията и традициите си. "
Винаги съм казвал, че в случай че има нещо обикновено сред човешките същества, без значение от пол, етнос и раса, то сигурно ще бъде стъпкано с нечии мръсни политически крайници.
 Илиян Василев: Защо няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган? Илиян Василев: Защо няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган?
" За страдание няма разбори и мнения на визитата на Карадайъ в Турция и приема му от Ердоган. Гледайте Алтернативата за мнения...
И ето ви следващото доказателство!
Довчера, всички депутати от Движение за права и свободи твърдяха, че партията им не е националистическа и ретроградна, само че през днешния ден към този момент пеят друга ария ", написа специалистът по национална сигурност.
" Вероятно и членовете на Движение за права и свободи с българско съзнание също ще пазят правото на турския език да стане втори формален в страната, Исляма да стане публична вяра на България и българските обичаи да станат дребна част от малцинствения български етнос. Нали по този начин?
Политика. Когато тази същата политика изгуби светското си лице и цялото положително отношение на българите към етническите турци се трансформира от политици в насмешка, нещата към този момент имат друго значение. И на това същинско, само че предстоящо знамение се дава отговор с други чудеса. Повярвайте ми.
 Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи чака над 50 000 гласа от Турция Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи чака над 50 000 гласа от Турция
Движение за права и свободи чака над 50 хиляди гласа за парламентарните избори от Турция, откакто възбраната за отваряне на повече от 35 секции в страните изв...
Не зная, уважаеми Карадайъ, коя е твоята татковина, само че откакто казваш, че тя е Турция, би трябвало да разбираш и следствията. Можеш да ги интерпретираш както си поискаш към този момент, само че такива " носталгици " като теб е по-добре да се върнат в родината си.
Моята татковина е България и това е земя за човешки същества, които носят глави на раменете си, а не тикви. Като си останал още от Османската империя тук, никой не те лимитира да си тръгнеш по живо и крепко. Прав ти път!
Даже и с почести ще ви изпратим, вас Реджеп Ердоган ще ви оправи доста бързо! Депутатите от Движение за права и свободи сте тъкмо за в ръцете на турския президент и ще видите чак тогава свиня в джамия влиза ли и вика ли се на ходжа пезевенк?! Карадайъ, тъкмо България ти е защитила всички типове права, умнико. Не плюй в чистия извор пич, тъй като доста очи те гледат, а неприятните работи стават доста бързо. Отвори си ушите!
И не бъди овца - има милиарди такива.
 Карадайъ отпътува в Турция за среща с Реджеп Ердоган Карадайъ отпътува в Турция за среща с Реджеп Ердоган
Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ отпътува за Турция за среща с президента Реджеп Ердоган по негова покана. Карадайъ е поканен с изключение на...
Сам знаеш, че си клоун и знаеш кой е шефа. Добре единствено, че той е много по-умен от вас. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР