Мустафа Карадайъ си тръгва и от парламента, научи Lupa.bg от

...
Мустафа Карадайъ си тръгва и от парламента, научи Lupa.bg от
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Мустафата си тръгва и от парламента, вече няма да е депутат

Мустафа Карадайъ си потегля и от Народното събрание, научи Lupa.bg от свои източници в Народното събрание. След като през днешния ден той е подал оставката си като ръководител на партията, довечера късно вечерта е подал и молба в Народното събрание, че си потегля и като депутат. Решението ще бъде оповестено на следващия ден сутринта.

Не са ясни претекстовете за този неочакван ход на Карадайъ, който обаче бе плануван от доста негови съпартийци. На рождения му ден почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган му пожела мяра в персоналния живот и в политиката, което мнозина разгадаха като намек от негова страна към водача.

" Мандатът на Мустафа Карадайъ изтичаше на 12 декември. Взел е решение да го направи по-рано. Лично негово решение е дали ще остане народен представител ", съобщи по-рано през днешния ден пред кореспонденти съпредседателят на Парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски след съвещание на Централното оперативно бюро. До провеждането на конференцията на Движение за права и свободи, почетня ръководител Ахмед Доган ще поеме управлението на партията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР